REPARATIONER/SERVICE Bilverkstad i Linköping

Vi på Thoréns Bilservice i Linköping utför släpvagnsreparationer, bilreparationer och bilservice på de flesta bilmärken

Självklart utför våra välutbildade bilmekaniker även bilreparationer och bilservice på de flesta bilar, oavsett bilmärke och släpvagnar. Vi på Thoréns bilservice i Linköping använder originaldelar och delar som motsvarar eller överträffar originaldelarnas kvalité. Det spelar heller ingen roll om du har ett nytt eller gammalt fordon, vi har utrustning och kunskap för att lösa det mesta.

Vi lämnar 3 års garanti på reservdelar genom MECA.

Bilverkstad 

Vår bilverkstad och bilmontörer på Thoréns Bilservice i Linköping är SAAB specialister. Bilreparationer av SAAB bilar sker med multiverktyg och SAAB:s egna testutrustning. Vid nollställning och programmering används SAAB verktyget TECH2. All bilservice och bilreparationer av SAAB sker med SAAB:s utrustning med specialistkompetens.

Däckbyte Linköping

Dags för hjulskifte? Vi hjälper dig med däckbyten!

Våra montörer på Thoréns Bilservice i Linköping utför hjulbyten. Vi ser över kvaliteten av dina däck och utför däckreparationer om det behövs.

Vi säljer rätt däck till rätt bil (kompletta hjul och fälg).

Lånebil

Vi har en lånebil för våra kunder som lämnat in sin bil hos oss. Den är kostnadsfri att låna (exkl. 150 kr i självriskeliminering).

Air Condition – AC i bilen

Vi utför AC service och AC reparationer på AC-system i på de flesta personbilar. Genom att göra regelbundet underhåll av din bils luftkonditionering garanteras en behaglig temperatur och fräsch kupéluft.

Känns det varmt i bilen? Då är det dags att låta oss fackmän på Thoréns Bilservice i Linköping se över din bils klimatanläggning.

Vi är certifierade och godkända av Incert.

Vi jobbar både med R134A och R1234YF

Ge din bil bilservice hos vår bilverkstad i Linköping

– Vi utför alltifrån oljebyte till större reparationer.

Att vara säker på att man har en god kvalitet på sin bils bromsar är en billig livförsäkring. På vår bilverkstad kontrolleras att dina bromsar är i gott bilskick. Våra bilmekaniker på Thoréns bilservice ger dig säkra bromsreparationer.
Vi hjälper dig givetvis också med allt från felsökningar, kamremsbyten och större reparationer till enklare service som till exempel oljebyte.

 

Kamremsbyte i Linköping

Kamremsbrott är en av de vanligaste orsakerna till 

motorhaveri ”bilens svaga länk”. Därför är det viktigt att byta kamremmen vid de intervall som rekommenderas.